ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Liga nacija

Vatreni zaključili riječke pripreme i popodne putuju za Nizozemsku

Autor: Zlatko Horvat

12.06.2023. 12:50
Vatreni zaključili riječke pripreme i popodne putuju za Nizozemsku

Foto: Vedran Ćorluka i Lovro Majer/Foto V. KARUZA

Kad smo na pravoj razini, nema problema s drugim reprezentacijama. Oni su velika reprezentacija, s velikim igračima koji igraju u velikim klubovima. Jedna je utakmica, nikad se ne zna, vjerujemo da možemo proći - dodao je Majer



RIJEKA Hrvatska nogometna reprezentacija zaključila je riječke pripreme te će popodne ipak iz Zagreba otputovati za Rotterdam. Let s Krka je odgođen zbog bure.


Nakon Joška Gvardiola, problema je imao i Lovro Majer, veznjak Rennesa i Vatrenih pao je na ozlijeđenu ruku, napukla mu je kost u šaci lijeve ruke i morao je hitno biti operiran na zagrebačkom Rebru. No, vratio se treninzima s longetom na ruci.


– Ruka je dobro. Na posljednjoj utakmici protiv Bresta pukla je kost, a na prvom treningu sam to samo malo pogoršao. Hvala Bogu, brzo smo reagirali, napravljena je hitna operacija i sada ću igrati s longetom. Sve u svemu, dobro je – kaže 25-godišnji Zagrepčanin.




Majerov Rennes izborio je Ligu prvaka, osvojivši treće mjesto u Ligue 1, zahvaljujući sjajnom finišu, u koji su ušli sa šestog mjesta. Rennes je prvenstvo završio sa četiri pobjede u nizu uz gol-razliku 13:1, a Majer je u tim susretima upisao gol i tri asistencije.


– Sezona nije mogla bolje završiti za mene i moju momčad. Činjenica je da je u drugom dijelu sezone bilo borbe što se tiče mene i ekipe, ali na kraju smo sve smo dobro odradili i nije moglo bolje završiti uoči reprezentativnog okupljanja. Nizozemska? Nismo toliko usredotočeni na njih, uvijek gledamo sebe. Kad smo na pravoj razini, nema problema s drugim reprezentacijama. Oni su velika reprezentacija, s velikim igračima koji igraju u velikim klubovima. Jedna je utakmica, nikad se ne zna, vjerujemo da možemo proći – dodao je Majer.