Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Napeti pregovori

Ugledni talijanski sportski dnevnik otkrio kako je umalo propao Brozovićev transfer u Parizu

Autor: Portal Novi list

02.07.2023. 09:27
Ugledni talijanski sportski dnevnik otkrio kako je umalo propao Brozovićev transfer u Parizu

Foto: Marcelo Brozović/Foto REUTERS

Prema Gazzettu samo se još čeka formalna objava njegova transfera u Al Nassr



RIJEKA Ugledni talijanski sportski dnevnik, La Gazzetta dello Sport, donijela je detalje  oko odlaska Marcela Brozovića iz Intera i izvjesnog transfera u Al Nassr. Sudeći prema tom izvoru u Parizu se proteklih dana odvijala prava drama. Naime, Brozović je u petak propustio liječnički pregled, a Saudijci su pokušavali spustiti odštetni iznos kojega su već dogovorili s  Interom. Činilo se da će cijela stvar propasti. No, novi sastanak je ipak donio pomake i konačan dogovor, pa se, barem prema Gazzetti, samo još čeka formalna objava Brozovićeva transfera u Al Nassr.


Inače, prema prvotnom dogovoru Inter je trebao uprihoditi 23 milijuna eura na ime odštete, a na kraju će se morati zadovoljiti s pet milijuna eura manje. I hrvatski reprezentativac se na kraju morao pomiriti s nešto nižim primanjima. Umjesto 30 milijuna eura godišnje (dvogodišnji ugovor) zarađivat će tri do četiri milijuna eura manje po godini. I to je puno više nego u Interu gdje je mogao računati na 14 milijuna eura po sezoni.


Ugledni talijanski dnevnik otkriva da se cijela ova priča odvijala u luksuznom hotelu Shangri La, te da je veliku ulogu odigrao Brozovićev otac Ivan koji je angažirao nove agente – Francuze.