Subota, 19. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

SILVIO ČABRAJA

Trener Lokomotive zadovoljan nakon remija s Rijekom

Autor: Portal ZL

19.10.2024. 11:29
Trener Lokomotive zadovoljan nakon remija s Rijekom

Foto: Milivoj Mijošek/GI



Trener Lokomotive Silvio Čabraja ovako je prokomentirao remi s Rijekom.


– Do zadnjih desetak minuta dobro smo se branili i čuvali prednost, limitirali smo Rijeku, koja nam do te završnice nije stvorila ozbiljnu priliku.


Nažalost, pokleknuli smo u 90. minuti nakon prekida, očito je igračima pala koncentracija i nismo izdržali. Bili smo poremećeni u šesnastercu, nismo dobro reagirali na njihove duge lopte.




Da, nezadovoljan sam primljenim pogotkom, ali kad se uzme u obzir što se događalo na samom kraju utakmice, mogu biti sretan da je ovako završilo – kazao je Čabraja, kojega je stiglo logično pitanje: Zašto Lokomotiva često prima golove pred kraj utakmice?


– Znate li koje su godište naši igrači? Znate li koje je godište bila naša vezna linija u ovoj utakmici? Eto, to vam je odgovor. Nama nedostaje 20-ak centimetara visine u prosjeku i 20-ak kila mišića kod igrača. A kad oni dobiju te kile, onda više neće biti u Lokomotivi.


Što da vam više kažem, pa vidjeli ste i sami kad je Fetai stao pored Radeljića pa smo se svi počeli smijati. To vam je tako, to je ta naša realnost. Dokad ću se ovdje zadržati? Možda bi i tu trebala neka friška snaga.


Nije to nikakva najava, samo moj komentar – rekao je dugogodišnji trener “Lokosa”.