ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

2. županijska liga

TK Dalmacijacement u završnici svladala TK Borik

Autor: Marija Orešković

09.06.2023. 17:57
TK Dalmacijacement u završnici svladala TK Borik

Foto: Toni Dujmenović



Na terenima Tenis kluba Borik u Faleknsteiner resortu Borik u Zadru, danas je odigrano finale završnice 2. Hrvatske lige između TK Borik i TK Dalmacijacement, a pobjedu je ovoga puta odnio TK Dalmacijacement, čime su osigurali ulazak u 1. ligu, dok drugoplasirani TK Borik ima priliku razigravanja s predzadnjim iz 1. lige.


Toni Dujemnović, direktor TK Borika, je uoči susreta najavio gust meč.


– Imamo jako dobar kadar, odnosno jako dobre igrače te smo danas imali priliku vidjeti jedan poprilično visok level tenisa. Cilj nam je osvojiti 1. Hrvatsku ligu, imamo poprilično velike ambicije. Uvjeren sam da će ovo danas bit veoma gust meč, s obzirom da su obje momčadi jako dobre, rezultatski će to biti u egalu, presuditi će jedan ili dva boda, rekao je Dujemnović.




– Za sljedeću godinu pripremamo, već tradicionalno, ATP čiji nagradni fond ponovno podižemo, gdje će biti mnoštvo dobro rangiranih igrača. Cilj nam je, također, dovesti jedan ženski turnir, tu smo još uvijek u pregovorima. Isto tako, Nacionalno hrvatsko prvenstvo seniori i seniorke, to radimo već 4 godine za redom, riječ je o najjačem nacionalnom turniru u Hrvatskoj, a održavati će se od 10. do 16. srpnja, kazao je za kraj direktor ipak drugoplasiranog TK Borika.