Petak, 1. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Borba za Ricea

Sprema se najveći engleski transfer u povijesti: Arsenal je već srušio rekord, ali čeka se odgovor Cityja

Autor: Portal Novilist.hr

28.06.2023. 10:19
Sprema se najveći engleski transfer u povijesti: Arsenal je već srušio rekord, ali čeka se odgovor Cityja

Foto: Foto REUTERS

Do sad je tu titulu držao Jack Grealish, a očekuje se da bi iznos Riceova transfera trebao i rasti jer je u utrci i Manchester City, koji će danas poslati ponuduLONDON Kapetan West Hama i reprezentativac Engleske Declan Rice postat će najskuplji igrač u povijesti Premier lige i najskuplji engleski nogometaš ikad jer je Arsenal za njega oko ponoći ponudio 105 milijuna funti.


Do sad je tu titulu držao Jack Grealish, a očekuje se da bi iznos Riceova transfera trebao i rasti jer je u utrci i Manchester City, koji će danas poslati ponudu.


“West Ham nije prihvatio Arsenalovih 105 milijuna funti za Ricea jer nije zadovoljan ponuđenom dinamikom isplate rekordne odštete. No nastavlja pregovore s Arsenalom i nije odbio ponudu. Osim toga, danas očekuje ponudu Manchester Cityja”, naveo je The Guardian.
Arsenal je prvo za Ricea ponudio klupski rekordnih 90 milijuna funti, točnije 75 fiksno i 15 kroz bonuse, što je West Ham odbio. City je na to odgovorio s također 90 milijuna funti, ali 80 zajamčeno, a 10 putem bonusa. Te su ponude odbijene, a preostaje vidjeti kako će City odgovoriti na novu ponudu Arsenala.