Srijeda, 15. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

NBA liga

Šarić blizu potpisa za Golden State Warriorse, evo tko je sve promijenio klubove u prvoj noći prijelaznog roka

Autor: Portal Novilist.hr

01.07.2023. 08:35
Šarić blizu potpisa za Golden State Warriorse, evo tko je sve promijenio klubove u prvoj noći prijelaznog roka

Foto: Dario Šarić/Foto REUTERS

VanVleet, koji je s Rocketsima potpisao na tri godine za 130 milijuna, odnosno 43 po sezoni, postao je 14. najplaćeniji igrač lige.



Počeo je prijelazni rok za slobodne igrače u NBA ligi te su dosad nove ugovore s dosadašnjim momčadima potpisali Draymond Green, Kyrie Irving, Khris Middleton, Kyle Kuzma, Jerami Grant, dok je Fred VanVleet promijenio sredinu, iz Toronta u Houston.


Green je s Warriorsima produljio na četiri godine za 100 milijuna dolara, Irving s Mavericksima na tri za 126 milijuna, Middleton s Bucksima na tri za 102, Kuzma s Wizardsima na četiri za 102, a Grant s Blazersima na pet za 160 milijuna. VanVleet, koji je s Rocketsima potpisao na tri godine za 130 milijuna, odnosno 43 po sezoni,  postao je 14. najplaćeniji igrač lige.


Prvaci Denver Nuggetsi izgubili su ključnog igrača s klupe Brucea Browna koji je otišao u Indianu, a finalist Miami dva startera – Gabe Vincent je novi član Lakersa, a Max Struss Clevelanda.




Dario Šarić zasad još ništa nije potpisao, ali od početka roka pojavile su se glasine da će karijeru nastaviti u Golden Stateu.