Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Novi problemi

Saga oko Brozovićeva transfera se nastavlja, a izvršni direktor Intera kaže: "Nije istina da ga moramo prodati"

Autor: Portal Novilist.hr

01.07.2023. 09:09
Saga oko Brozovićeva transfera se nastavlja, a izvršni direktor Intera kaže:

Foto: Foto REUTERS

Al Nassr je Interu ranije nudio 23 milijuna eura odštete, što je talijanski klub prihvatio, ali su Saudijci onda u četvrtak radikalno smanjili ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi)



MILANO Kada se činilo da su pregovori Intera i Saudijaca oko Marcela Brozovića gotovi, ipak su došli novi problemi te se saga nastavlja… Pregovori su prekinuti u četvrtak kasno navečer, ali su ipak nastavljeni tijekom petka. Očekuje se da bi do kraja tjedna mogao biti postignut i konačni dogovor.


Pouzdani Gianluca Di Marzio od samog početka detaljno prati ove pregovore pa je tako u četvrtak navečer prvi objavio neočekivani prevrat u pregovorima. Al Nassr je Interu ranije nudio 23 milijuna eura odštete, što je talijanski klub prihvatio, ali su Saudijci onda u četvrtak radikalno smanjili ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi). Inter je tu ponudu odbio i prekinuo pregovore.


Očito su Saudijci htjeli smanjiti prvotni dogovor nakon što se Brozović izborio za cifru od 100 milijuna eura u tri godine ugovora.




Sada se ipak čini da bi dogovor mogao biti postignut jer su Saudijci popustili i ponovno povisili svoju ponudu za Brozovića. Ipak, u Milanu se ljute što sve toliko dugo traje jer im to onemogućava kupnju zamjene za Brozovića, odnosno Davidea Frattesija (23) iz Sassuola kkojega žele svi talijanski velikani.


Povodom drame s Brozovićevom prodajom oglasio se Beppe Marotta, izvršni direktor Intera osoba u klubu zadužena za transfere…


“Piše se i govori da moramo prodati Brozovića, ali to nije istina. Naravno, pregovaramo s Al Nassrom oko toga, ali kao i uvijek, odluka je na igraču. Da, opet ćemo početi pregovore s Al Nassrom”, rekao je Marotta.