Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Svjetski vaterpolski kup

Ivan Krapić nakon pobjede vaterpolista nad Japanom: "Važno je bilo pobijediti nakon teškog poraza od Italije"

Autor: Hina

13.03.2023. 06:43
Ivan Krapić nakon pobjede vaterpolista nad Japanom:

Foto: Ivan Krapić/Foto PIXSELL

Okrećemo se sada utorku i Mađarskoj te vjerujemo u sebe i novu dobru predstavu - rekao je Ivan Krapić“Svaka pobjeda podiže raspoloženje pa tako i ova”, izjavio je hrvatski vaterpolski reprezentativac nakon 14-8 pobjede protiv Japana u Zagrebu, u dvoboju Svjetskog kupa.


– Lijepo je i važno bilo pobijediti nakon onog teškog poraza u subotu. Okrećemo se sada utorku i Mađarskoj te vjerujemo u sebe i novu dobru predstavu. Hvala i publici, na pravi način je bila uz nas. Japan igra atipičan vaterpolo. Hitri su, brzi i okretni te nitko od nas Europljana ne voli igrati protiv njih. No, ušli smo u utakmicu kako treba. Kontrolirali smo rezultat i igru. Zadovoljni smo kako smo izgledali pa tako i konačnim rezultatom – komentirao je pobjedu protiv Japana Ivan Krapić, a zadovoljstvom je zračio i Franko Lazić.


– Poraz od Talijana je bio bolan, zbog njega je bilo nešto teže odigrati ovu utakmicu. Ali, zbili smo redove i pobijedili uvijek neugodne Japance. Dobra je atmosfera među nama i potpuno se okrećemo Mađarskoj i našem cilju, a to je osiguravanje završnog turnira u Los Angelesu – rekao je Lazić.
U ponedjeljak će na zagrebačkom turniru igrati Mađarska – SAD, te Francuska – Japan. Hrvatska iduću, ujedno i posljednju utakmicu na turniru, igra u utorak, 14. ožujka, a suparnik će biti Mađarska.