Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Odbojka na pijesku

Rakov Potok ponovno najbolji na Solinama

Autor: Šime Ćurko

21.08.2023. 10:06
Rakov Potok ponovno najbolji na Solinama

Foto: KOP Seline



Na biogradskoj plaži Soline odigrana su još dva turnira u odbojci na pijesku za rekreativce. Oba puta slavio je sastav Rakov Potok, sastavljen od Zagrepčana i Šibenčana. Najprije je odigran četvrti turnir pod nazivom King off the cort Ilirija 2023., za nagradni fond od 480 eura. Igralo se u dvije skupine, s pravilima prilagođenima rekreativcima.


Nastupilo je 30 igrača i igračica po skupinama, a u završnici su se našle prve dvije ekipe iz skupina te najbolji trećeplasirani sastav.


U finalu je Rakov Potok, za koji su nastupili Bruno Slavica, Vito Blagec, Tino Rinkovec (nagrada 270 eura), svladao domaći sastav Dupin (Jure Milačić, Samir Suhonjić, Luka Kapov, nagrada 140 eura) dok je trećeplasirana bila ekipa 3 Stripes (Denis Tadić, Domagoj Švigir, Toni Mišura, 70 eura).




Odigran je i 61. turnir muškaraca, među kojima je bilo 30 igrača i jedna žena. U zanimljivom finalu Rakov Potok (Bruno Slavica, Vito Blagec, Tino Rinkovec) je pobijedio 25:23 3 Stripes (Toni Mišura, Denis Tadić, Ante Barišić i AG Međugorac) dok je Kinder (Matej Međugorac, Roko Grbiniček, Paula Rodić).osvojio treće mjesto.


– Vidljivo je da su kako su sportaši i rekreativci željni aktivnosti tijekom ljeta, što je i bio cilj svih ovih turnira u organizaciji KOP Soline. Igranjem po posebnim pravilima prilagođenima rekreativcima dobili smo na masovnosti, pa su publika i igrači mogli uživati – kaže Zvonimir Petrović, tajnik KOP Soline.