Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Još ništa od povratka

Rafael Nadal odustao i od Mastersa u Madridu

Autor: A.P.

20.04.2023. 12:05
Rafael Nadal odustao i od Mastersa u Madridu

Foto: Getty Images



Teniski svijet još uvijek će ostati uskraćen za povratak jednog od najboljih tenisača svih vremena i najboljeg “zemljaša” ikada, Rafaela Nadala. Nakon što je ozlijedio kuk u drugom kolu Australian Opena, uslijedila je rehabilitacija, a povratak se najavljuje posljednjih mjesec dana.


Prvo je bio najavljivan povratak na Masters u Monte Carlu, čak je i organizator govorio kako će nastupiti na turniru, no Nadal je u konačnici prelomio i rekao da još nije spreman. Prošlog je tjedna javnost obznanio kako neće nastupiti niti na Barcelona Openu. Nadal bi tako nastupao na doslovno svojem terenu, jer jedan od terena u Barceloni nosi njegovo ime.


Danas je preko svojeg Twitter profila javio kako još uvijek nije spreman i neće nastupiti niti na Madrid Mutua Openu koji počinje za tjedan dana. Kazao je Rafa kako je krenuo s treninzima, no u dogovoru s trenerima, ali u vjerujući svojem osjećaju, odlučio je kako će otići na još nekoliko rehabilitacijskih tretmana kako bi što bolje izliječio nastali problem.



Nastup u Roland Garrosu još je pod upitnikom, no unatoč ne igranju na cijeloj zemljanoj sezoni ako će i nastupiti u Parizu, Rafu se mora smatrati jednim od glavnih konkuretana za trijumf na Phillippe Chatrieru.