Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

ZBOG PREDOSTROŽNOSTI

Perišić i Brozović preskočili trening Vatrenih

Autor: R.H.

16.06.2023. 21:46
Perišić i Brozović preskočili trening Vatrenih

Foto: Reuters



Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić propustili su trening Vatreni koji se održao u Varkenoordu, sportskom kompleksu Feynordoove akademije, a razlog je – predostrožnost, a obojica bi trebala biti spremna za veliko finale Lige nacija koje će se održati na De Kuipu u nedjelju.


Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija je u srijedu pobijedila domaćina Nizozemsku u polufinalu Lige nacija. Nakon 96 minuta regularne igre rezultat je bio 2:2. Nizozemska je povela pogotkom Malena u prvom poluvremenu, a onda su Vatreni preko Kramarića (iz penala) i Pašalića preokrenuli susret. Utakmicu je u produžetke odveo Koemanov joker s klupe Noa Lang, koji je probio Livakovića u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.


No, Vatreni su po tko zna koji put pokazali karakter u produžecima, a Tulipane su nokautirali Bruno Petković i Luka Modrić. Petković je fantastičnim golom s 20-tak metara povisio na 3:2 u 99. minuti, a točku na i stavio je hrvatski kapetan s bijele točke u 116. minuti. Protivnik Vatrenima u nedjelju je reprezentacija Španjolske, koja je u četvrtak pobijedila Italiju rezultatom 2:1. Junak Furije bio je Joselu, koji je ušao s klupe i zabio za pobjedu u 88. minuti.