Četvrtak, 10. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

TRENING NA VIŠNJIKU

Razmjena iskustava za početak suradnje

Autor: Šime Ćurko

08.10.2024. 13:51
Razmjena iskustava za početak suradnje

Foto: KSV ZADAR 2011



U Beogradu na Europskom seniorskom prvenstvu u skokovima u vodu je dogovorena, a u Zadru je počela lijepa sportska suradnja. Naime, na sedmodnevnim pripremama u KSV Zadar 2011 je bila seniorska reprezentacija Poljske u skokovima u vodu. Predvodio ju je aktualni seniorski europski prvak Andrzej Rzeszutek. Uz njega tu je bio i njegov kolega s kojim je osvojio broncu u sinkro skokovima Kacper Leciak, te ostali članovi reprezentacije. Dio treninga odrađivali su u Gimnastičkom klubu Salto, a dio na bazenu na Višnjiku. Domaćini su im bili predstavnici KSV Zadar 2011, europski juniorski prvak Matej Nevešćanin te njegov trener Šime Perić.


– Oduševljen sam i presretan što sam imao priliku trenirati s europskim seniorskim prvakom Rzeszutekom i njegovim kolegama. Upoznao sam njihov način rada, naučio dosta. Bilo jako naporno, ali iznimno motivirajuće – dodao je Nevešćanin.


Nevešććanin se priprema za svoje posljednje juniorsko natjecanje, Svjetsko prvenstvo u Brazilu i skorašnji odlazak zadarske ekspedicije na pripreme u Poljsku.