Utorak, 14. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Kup Jadrana

Optimistu tri zlata

Autor: Šime Ćurko

19.03.2024. 19:01
Optimistu tri zlata

Foto: KARATE KLUB OPTIMIST



Članovi Karate kluba Optimist nastupili su u Splitu na Kupu Jadrana, najdugovječnijem turniru u Hrvatskoj, koji je ugostio natjecatelje iz četiri države. Za zadarski klub, osnovan prije nešto više od godinu dana, ovo je bio drugi nastup. Zadrani su osvojili 14 medalja, tri zlatne, pet srebrnih i šest brončanih medalja.


– Naši članovi su se natjecali protiv svog godišta, ali zbog iskustva, i s godinu dana starijima od sebe. I sami smo iznenađeni rezultatimabudući da smo osvojili medalju u svakoj kategoriji u kojoj su i nastupili. Koliko god su rezultati važni, naglasak u našem klubi je na razvoju samopouzdanja, koncentracije i koordinacije – rekao je Frane Herenda, trener Optimista.


Rezultati, Zadrana. mini učenici: David Herenda (1. mjesto), Lucijan Glušić (2.); mlađi učenici: David Herenda (1.), Nikola Kranjčec (1.); učenici: Nkola Kranjčec (3.); kata team Optimist: Lucijan Glušić (3.), David Herenda (3.), Nikola Kranjčec (3.); stariji učenici: Jakov Herenda (3.); mini kadeti: Duje Baričević (2.), Jakov Herenda (3.); mlađi kadeti:Duje Baričević (2.); seniori: Frane Herenda (2.); veterani: Frane Herenda