Četvrtak, 12. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

završni račun

Na MHT Antonio Jurjević prikupljen rekordan iznos

Autor: Šime Ćurko

11.09.2024. 21:18
Na MHT Antonio Jurjević prikupljen rekordan iznos

Foto: HU Antonio Jurjević



Kao i svake godine Humanitarna udruga Antonio Jurjević objavila je završni račun malonogometnog turnira kojeg je na ŠC Višnjik uspješno organizirala osmu godinu zaredom.


– Na 8. memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljen je rekordan iznos. Još jednom smo pokazali da smo zajedno kad je najpotrebnije i da ova tradicija iz godine u godine ima sve veći smisao.


Želimo vam zahvaliti što ste uz nas sve ovo vrijeme i da nam podrška svih vas koji dolazite na turnir i svih vas koji ste sponzorski potpomogli organizaciju turnira zaista jako puno znači.




Hvala i svim ekipama koje su se prijavile, onim profesionalnim, ali i onima koji su se skupili da sudjeluju u ostvarenju višeg cilja, a to je ukupno prikupljena svota od 45.434,42 eura, od čega je u sklopu humanitarne akcije “Zadar za Pavu!” prikupljeno 7470,00 eura, a koja će u idućih 365 dana biti podijeljena najpotrebitijoj djeci Zadarske županije.


Za kraj, hvala svim volonterima koji su nesebično odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi ovaj događaj iz godine u godinu bio na sve većoj razini – objavili su na Facebook stranici Udruge.