Nedjelja, 30. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

TURNIR

MNK Stanovi najavljuju 2. Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, donosimo detalje!

Autor: Portal ZL

20.06.2024. 12:49
MNK Stanovi najavljuju 2. Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, donosimo detalje!


Mnk Stanovi s ponosom najavljuju 2. Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, s još bogatijim nagradnim fondom i više kategorija. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg turnira, dodatno motivirani, organizatori su pripremili još bolji događaj. Prijave su otvorene, a svi ljubitelji sporta pozvani su na Stanove.


Mnk Stanovi je najavio drugi Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, koji će se održati na igralištu kod škole. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg turnira, organizatori su se pobrinuli da ovogodišnji događaj bude još veći i bolji. Turnir, posvećen uspomeni na Eduarda Edija Perinčića, ove godine donosi bogatiji nagradni fond od 8200 eura i više kategorija natjecanja.


“Prošlogodišnji turnir bio je iznimno uspješan, a ove godine želimo podići ljestvicu još više. Eduard Edi Perinčić bio je strastveni sportaš i prijatelj, i ovo je naš način da ga se prisjetimo i odamo mu počast,” izjavio je Tomislav Zelić Tuma. “Pozivamo sve da nam se pridruže i sudjeluju u ovom posebnom događaju.”


Nagradni Fond i Kategorije




Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi impresivnih 8200 eura. Kategorije uključuju seniore i veterane, s različitim nagradama za svaku kategoriju:


Seniori:


1. mjesto: 4000€


2.mjesto: 2000€


3.mjesto: 1000€


4.mjesto: gratis prijava za 2025.


Veterani:


1.mjesto: 600€


2.mjesto: 400€


3.mjesto: 200€


Kotizacija za sudjelovanje iznosi 80 eura za seniore i 50 eura za veterane.


Prijave i Detalji Turnira


Prijave za turnir traju do 19. srpnja 2024. godine, a dan kasnije će se održati izvlačenje parova. Početak turnira je zakazan za 22. srpnja 2024. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u natjecanju, ili da dođu podržati natjecatelje.


“Stanarska Arena će ponovno biti središte sportskih događanja u našem gradu. Svi su dobrodošli, bilo da žele sudjelovati ili podržati natjecatelje. Vidimo se na Stanarskoj Areni!” dodao je Filip Sentić.


Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić postao je značajan sportski događaj u Zadarskoj županiji, promovirajući sport, zajedništvo i zdrav način života. Turnir je prilika za druženje, sportsku zabavu i odavanje počasti dragom prijatelju i sportašu.