Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Svjetski skijaški kup

Hrvatski skijaš nakon osmog mjesta u Alta Badiji: "Napokon sam povezao dvije dobre vožnje"

Autor: Hina

19.12.2022. 18:19
Hrvatski skijaš nakon osmog mjesta u Alta Badiji:

Foto: Filip Zubčić/Foto REUTERS

Bila su ovo dobra dva dana za mene i napokon jedan lagani korak prema naprijed - rekao je ZubčićALTA BADIA “Napokon sam povezao dvije vrlo dobre vožnje”, rekao je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon osmog mjesta u veleslalomu ovog ponedjeljka, u talijanskoj Alta Badiji.


U nedjelju i ponedjeljak Zubčić je u dvije utrke veleslaloma u Svjetskom kupu ostvario dva plasmana među deset najboljih. Nakon desetog mjesta plasirao se na osmu poziciju.


„Sretan sam i zadovoljan nakon ova dva nastupa u Alta Badiji. Nakon dugo vremena uspio sam odvoziti oba ‘laufa’ kako sam htio. Istina, u prvoj vožnji mogao sam biti i bolji, bilo je nekih grešaka, no u drugoj sam maksimalno napao. Bez greške sam odradio taj dio utrke i ušao u cilj prvi s velikom prednosti“, rekao je Zubčić koji je na kraju zaostao 1.77 sekundu za pobjednikom Marco Odermattom.
„Bila su ovo dobra dva dana za mene i napokon jedan lagani korak prema naprijed. Dobro se osjećam i vjerujem kako ću u idućim utrkama biti još bolji“, dodao je Zubčić.