Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Adelaide Open

FOTO Đoković svladao Lestiennea, razgalio navijače, gospodski odgovorio na pitanja o deportaciji, a onda zaigrao - nogomet

Autor: Portal Novi list

03.01.2023. 09:11
FOTO Đoković svladao Lestiennea, razgalio navijače, gospodski odgovorio na pitanja o deportaciji, a onda zaigrao - nogomet

Foto: Novak Đoković/Foto REUTERS

Drago mi je što sam do sada naišao na prijem kakav sam želio. Neću se fokusirati na negativne stvari. Ovdje sam da igram tenis i širim dobru energiju - poručio je ĐokovićADELAIDE Novak Đoković je nakon poraza u parovima ostvario pobjedu nad Constantom Lestienneom u pojedinačnom dijelu turnira u Adelaideu – 6:3, 6:2. Navijačka podrška, posebno velike srpske zajednice u Australiji, nije izostala. Nole je našao za svih vremena prije nego što su ga na konferenciji za novinare stigla očekivana pitanja.


– Dolazak u Australiju bio je drugačiji nego prije 12 mjeseci. Ali to je iza mene. Idem dalje, gledam naprijed. Došao sam tjedan dana prije prvog meča. Ne sjećam se kada sam došao tako rano u Australiju. Imao sam dovoljno vremena za prilagodbu na vremensku razliku i sve što me čeka ovdje – rekao je Nole očito pokušavajući izbjeći aktualiziranje bolne teme iz siječnja prošle godine.


No, australski i inozemni izvjestitelji bili su uporni, a  Đoković je reagirao gospodski i sve bacio na – “valcer”.
– Malo sam se šalio s mojim timom da ću ovoga puta ući u Australiju. To se i dogodilo. Bilo je normalno, kao i svake druge godine, osim prošle. Dobro sam sletio, prošao  kontrolu putovnica, pokupio stvari i otišao u hotel. Da se nisam veselio dolasku u Australiju, ne bih ni bio ovdje. Drago mi je što sam do sada naišao na prijem kakav sam želio. Neću se fokusirati na negativne stvari. Ovdje sam da igram tenis i širim dobru energiju – poručio je Đoković i nakon meča sa članovima svojega stožera odigrao partiju – nogometa.


Foto REUTERSNole je nakon meča zaigrao – nogomet