Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Promjena termina

Vatreni neće igrati u Kairu protiv Tunisa u subotu već dan kasnije od 22 sata

Autor: Hina

18.03.2024. 12:03
Vatreni neće igrati u Kairu protiv Tunisa u subotu već dan kasnije od 22 sata

Foto: Zlatko Dalić/Foto REUTERS

Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22 sata po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale



ZAGREB Izmijenjeni su termini utakmica na  ACUD Cupa koji će biti odigran u Kairu i na kojem nastupa hrvatska nogometna reprezentacija, objavio je eu ponedjeljak na svojim službenim stranicama Hrvatski nogometni savez.


Hrvatska će svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka (umjesto najavljenog 22. ožujka) na stadionu Air Defense s početkom u 22 sata. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira, navodi HNS.


Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22 sata po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.




Vatreni će se okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 18. ožujka, gdje će boraviti do 21. ožujka kada putuju u Kairo.


Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu.


Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu [email protected] s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije, stoji u HNS-ovom priopćenju.