Nedjelja, 7. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

COPA AMERICA

Upitan nastup Messija u četvrtfinalu

Autor: Hina

04.07.2024. 09:39
Upitan nastup Messija u četvrtfinalu

Foto: Reuters



Zdravstveno stanje Argentinca Lionela Messija i dalje je neizvjesno prije četvrtfinala Copa América protiv Ekvadora u četvrtak, a izbornik ‘Albiceleste’ Lionel Scaloni želi pričekati prije nego što odluči o svojoj momčadi.


Messi je propustio zadnju utakmicu Argentine u skupini u subotu protiv Perua (2-0) nakon što se požalio na upalu desne tetive.


Scaloni je rekao da će odluku donijeti nakon treninga svoje momčadi kasnije u srijedu.




“Pričekat ćemo nekoliko sati prije nego što donesemo odluku. Uvijek je bolje imati još jedan dan”, rekao je argentinski izbornik na konferenciji za novinare.


Argentinski tehničar je dodao da će razgovarati s Messijem (37) da vidi je li spreman za sljedeći susret.


“Pokušat ćemo ga integrirati i, ako ne bude spreman, tražit ćemo najbolje rješenje za momčad. Razgovarat ću s njim danas. Mislim da je ispravno da si uzme vremena i da vježba što više moguće”, rekao je.


Ako Messi ne bude spreman za utakmicu protiv Ekvadora, Scaloni bi mogli startati Julian Alvarez i Lautaro Martinez kao napadački dvojac.


Lautaro je do sada najbolji strijelac Copa s četiri gola u tri utakmice, uključujući dvoboj protiv Perua, dok je Alvarez bio strijelac u prvoj utakmici protiv Kanade.