Srijeda, 15. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

osvajanje memorijalnog turnira

Torbarina: Uspjeh koji ćemo pamtiti cijeli život

Autor: Šime Ćurko

07.09.2023. 11:07
Torbarina: Uspjeh koji ćemo pamtiti cijeli život

Foto: HU ANTONIO JURJEVIĆ



Velike su bile emocije igrača Sportskog centra Torba nakon osvajanja sedmog izdanja Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević. Debeljačani su u finalu na ŠC Višnjik s 4:2 svladali Sv. Antu iz Popovića, a na ovaj se uspjeh u objavi na klupskoj Facebook stranici osvrnuo Domagoj Torbarina, kapetan »žuto-plavih«. Tako Torbarina, između ostalog, piše:


– Razmišljanje je bilo: idemo ovo uzeti, ovo finale je važnije od bilo čega do sada. Koreografija kao da smo na nekom vrućem argentinskom stadionu, pitanje je bilo samo da li se ovo stvarno događa na Višnjiku.


Scene slavlja golova i slavlja nakon utakmice koje su zabilježene mnoštvom fotografija nikada u svom životu nećemo zaboraviti i ostat će nam u trajnom sjećanju, kao i natpis na zidu na kojem ćemo vječno ostati zapisani kao jedni od pobjednika, najboljeg, najvećeg i najdražeg turnira svima nama i naravno najprestižnijeg u Zadarskoj županiji, a sasvim sigurno i šire – piše Torbarina uz zahvalu Humanitarnoj udruzi Antonio Jurjević na »ovakvom događaju i čudesnoj organizaciji«.




– Trenuci koji se dožive na turniru rijetko se mogu s ičim mjeriti. Uz pehar pobjednika, prijelazni kameni pehar na kojem smo vječno zapisani kao pobjednici, natpis na zidu pobjednika, imamo i pojedinačne nagrade u vidu najboljeg golmana turnira, a to je Jure Šarin i najboljeg igrača turnira, a to je Karlo Torbarina.


Svaka čast svim našim igračima na trudu, zalaganju i emociji. Velika hvala ide i našim navijačima koji su bili u velikom broju i davali nam podršku tijekom cijele utakmice i na kraju s nama stvarali slike za povijest našeg malog mjesta.


Hvala svima i onima koji su pomogli na bilo koji način kako bi bili ovako uspješni ovo ljeto. Velika nam je bila čast i odgovornost sudjelovati na humanitarnom turniru i naravno vidimo se dogodine u obrani naslova – podvukao je Torbarina, inače branič biogradskog Primorca.