Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Novi odlazak

Talijanski veznjak napušta PSG, Marco Verratti stigao u Dohu na potpis ugovora s Al-Arabijem

Autor: Hina

12.09.2023. 16:48
Talijanski veznjak napušta PSG, Marco Verratti stigao  u Dohu na potpis ugovora s Al-Arabijem

Foto: Federico Dimarco i Marco Verratti/Foto REUTERS

Ljetos su ga čelnici pariškog kluba stavili na popis nepoželjnih i nisu računali na njega u natjecanju u Ligi prvaka



DOHA  Talijanski veznjak Paris SG-a Marco Verratti stigao je u Dohu, u Kataru, gdje bi trebao proći liječnički pregled u utorak prije nego što potpiše s klubom Al-Arabi, tvrdi AFP.


Dugogodišnjeg veznjaka PSG-a, 30-godišnjeg Verrattija, ljetos su čelnici pariškog kluba stavili na popis nepoželjnih i nisu računali na njega u natjecanju u Ligi prvaka.


Prema slikama koje su objavili lokalni mediji, talijanski reprezentativac s 55 utakmica za Azzure,  stigao je u Dohu u ponedjeljak navečer.




“Jako sam sretan i jedva čekam započeti ovu sezonu. Nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu… Jedva čekam otkriti sve, stadion, navijače, suigrače, trener”, komentirao je vidno nasmijan i opušten igrač po dolasku u zračnu luku.


Marco Verratti, zvani “Mala Sova“, trebao je proći liječnički pregled tijekom dana u utorak prije nego što potpiše s Al-Arabijem, jednim od klubova u glavnom gradu Katara, javlja dopisnik AFP-a.


Uvjeti ugovora još nisu poznati, ali mediji navode da se radi o transferu vrijednom oko 45 milijuna eura.


PSG još uvijek nije priopćio ovaj odlazak Talijana, koji se pridružio Parižanima 2012., samo godinu dana nakon što je francuski klub preuzeo Qatar Sports Investments (QSI).