Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Liga prvaka

Real Madrid obznanio zbog čega Luka Modrić propušta susret protiv Napolija

Autor: Hina

28.11.2023. 14:45
Real Madrid obznanio zbog čega Luka Modrić propušta susret protiv Napolija

Foto: Luka Modrić/Foto REUTERS

"Ne čini se ništa ozbiljno. Riječ je o snažnom preopterećenju", rekao je dužnosnik Real Madrida



MADRID  Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić u utorak je obavio liječničke pretrage u Madridu koje su pokazale da je samo preopteretio bedreni mišić lijeve noge, no zbog predostrožnosti neće biti u sastavu za utakmicu s Napolijem, izvijestio je Real Madrid.


Modrić, 38-godišnji veznjak, u nedjelju je napustio travnjak u 68. minuti utakmice s Cadizom nakon što je osjetio bol u stražnjem dijelu bedrenog mišića.


“Ne čini se ništa ozbiljno. Riječ je o snažnom preopterećenju”, rekao je dužnosnik Real Madrida za Hinu nakon rezultata pretrage.




“Sutra neće biti u sastavu kako ne bismo riskirali. Dan za danom ćemo pratiti njegovo stanje. Bude li oporavak uspješan i brz, bit će u momčadi za utakmicu s Granadom. Ne bude li takav, bit će u sastavu za susret s Betisom“, dodao je.


Real Madrid, koji je u nedjelju slavio s 3-0 na gostovanju kod Cadiza, u srijedu dočekuje Napoli u Ligi prvaka. “Kraljevski klub” će prvenstvene utakmicu s Granadom igrati 2.prosinca, a s Betisom tjedan dana kasnije. Modrić je nanizao dvanaest utakmica zaredom za Real Madrid i reprezentaciju.


Real Madrid je vodeća momčad prvenstva s istim brojem bodova kao drugoplasirana Girona.