Utorak, 21. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nema više karata

Rasprodane sve ulaznice za pripremni ogled Portugala i Hrvatske u Lisabonu

Autor: Hina

23.02.2024. 15:46
Rasprodane sve ulaznice za pripremni ogled Portugala i Hrvatske u Lisabonu

Foto: Foto REUTERS

Nacionalni stadion u Lisabonu, poznat i kao sportski kompleks Jamor, prima oko 37.500 gledateljaMADRID Rasprodane su sve ulaznice za prijateljsku nogometnu utakmicu između Portugala i Hrvatske koja će se igrati 8. lipnja u Lisabonu, priopćio je Portugalski nogometni savez.


“Više nema ulaznica za utakmicu Portugala i Hrvatske na Nacionalnom stadionu”, navedeno je u priopćenju.


Nacionalni stadion u Lisabonu, poznat i kao sportski kompleks Jamor, prima oko 37.500 gledatelja. Portugal je posljednji put igrao ondje prije deset godina kada je ugostio Grčku u remiju 0-0.
Portugal i Hrvatska će odigrati pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva koje se igra od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj. Hrvatska će prvenstvo otvoriti 15. lipnja sa Španjolskom, a u skupini su još Italija i Albanija.


Portugalci su, pak, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pobijedili u svih deset odigranih utakmica pa vjeruju u ponavljanje uspjeha iz 2016. godine kada su osvojili naslov prvaka.


Portugal i Hrvatska su dosad igrali međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno.


Na Nacionalnom stadionu otvorenom 1946. godine Portugal je dosad odigrao 50 utakmica, a pobijedio u njih 21.


Hrvatska je prošle godine osvojila srebrnu medalju u europskoj Ligi nacija te je bila treća na Svjetskom prvenstvu 2022.