Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

MARIJAN KUSTIĆ

Predsjednik HNS-a čestitao vaterpolistima

Autor: Hina

17.01.2024. 08:44
Predsjednik HNS-a čestitao vaterpolistima

Foto: HNS



Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), Marijan Kustić, uživo je svjedočio finalnoj utakmici Europskog prvenstva u vaterpolu i osvojenoj srebrnoj medalji hrvatskih vaterpolista.


Prvi čovjek hrvatskog nogometa uzbudljivu je utakmicu, u kojoj su Španjolci ostvarili tijesnu pobjedu (11-10) i osvojili naslov europskih prvaka, pratio u društvu izbornika Vatrenih, Zlatka Dalića, te njegovih najbližih suradnika Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića.


“U ime cijele hrvatske nogometne obitelji, od srca čestitam našim vaterpolistima na osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu. Ponosni smo na vaš uspjeh, na sve što ste napravili, posebno na karakter, borbenost i kvalitetu koju ste pokazali tijekom cijelog natjecanja, što je rezultiralo ovim odličnim rezultatom,” poručio je Kustić.




“Čestitke izborniku Ivici Tucku koji je sa svojim stožerom sjajno vodio momčad i zadržao kontinuitet sjajnih uspjeha hrvatskog vaterpola, čestitke vodstvu HVS-a na čelu s predsjednikom Mladenom Drnasinom i izvršnim dopredsjednikom Pericom Bukićem te cijelom rukovodstvu i ljudima u HVS-u, na odlično organiziranom natjecanju u Dubrovniku i Zagrebu. Na kraju, veliko hvala i zagrebačkoj publici koja je nosila naše vaterpoliste tijekom uzbudljive finalne utakmice koja je u svijet još jednom poslala prekrasnu sliku hrvatskog vaterpola i hrvatskog sporta,” naglasio je predsjednik HNS-a.