Srijeda, 3. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

NOVALJA CUP 2024.

Papalinama Arbanasa bronca

Autor: Šime Ćurko

28.05.2024. 15:55
Papalinama Arbanasa bronca

Foto: NK ARBANASI



Druga momčad papalina NK-a Arbanasi pod vodstvom trenera Josipa Petanija sudjelovala je na nogometnom turniru Novalja cup 2024. I to vrlo uspješno s obzirom na to da su u konkurenciji 20 momčadi osvojili treće mjesto. Uz to najbolji vratar turnira dolazi iz redova Arbanasa, a riječ je o Viti Miočiću. »Crveno-crni su uspješno prošli kroz grupnu fazu. Unatoč porazu na otvaranju od prve momčadi Solina, uvjerljivi su bili u dvobojima sa ZET-om i Jadranom (D). U osmini finala također su dominantno svladali Lošinj, a u četvrtfinalu nakon raspucavanja s bijele točke i Zapruđe. Polufinale je donijelo neizvjestan susret sa Solinom II u kojem su minimalno poraženi. U dvoboju za treće mjesto nisu dopustili iznenađenje, uvjerljivo su svladali Jadran (D) i osvojili brončano odličje.


Foto: NK Arbanasi


Rezultati Arbanasa II, grupna faza: Solin 0:3, ZET 3:2, Jadran (D) II 7:0. Osmina finala: Lošinj 3:0, Četvrtfinale: Zapruđe 4:3 (1:1). Polufinale: Solin II 0:1. Za treće mjesto: Jadran (D) 3:1.


Sastav Arbanasa: Vito Miočić, Gabrijel Erstić, Duje Erstić, Noel Polak, Tin Škoda, Karlo Grubić, Teo Bajlo, Jakov Sarka, Niko Hegeduš, Luka Župan. Trener: Josip Petani.