Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bundesliga

Lovro Majer zabio Werderu u pobjedi Wolfsburga, Bayer preokretom do pobjede

Autor: Hina

30.03.2024. 18:00
Lovro Majer zabio Werderu u pobjedi Wolfsburga, Bayer preokretom do pobjede

Foto: Foto REUTERS

Vodeći Bayer sada ima 73 boda, čak 13 više od drugog Bayerna



BERLIN  Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer bio je strijelac drugog gola za Wolfsburg u važnoj 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Werdera u Bremenu u susretu 27. kola njemačkog prvenstva.


Majer, koji je u igru ušao u 60. minuti, potvrdio je dobru formu koju je pokazao tijekom reprezentativnih susreta golom za potvrdu pobjede u 84. minuti kada je izbio sam pred vratara te ga svladao lijepo potkopavši loptu. To je peti Majerov prvenstveni gol ove sezone.


Wolfsburg je inače poveo u završnici prvog poluvremena golom Lacroixa (45+4).




Ovom pobjedom Wolfsburg je stigao na 14. mjesto sa 28 bodova, dva manje od 10. Werdera.


Andrej Kramarić je igrao do 58. minute za Hoffenheim koji je bio nadomak pobjedi na gostovanju kod vodećeg Bayera u Leverkusenu. Beier (33) je doveo Hoffenheim u prednost, a taj je rezultat stajao sve do 88. minute kada je Bayer još jednom stigao do preokreta u samoj završnici. Andrich (88) je “drop-kickom” poravnao da bi Schick (90+1) iz vrlo sumnjive pozicije u sudačkoj nadoknadi kompletirao preokret.


Vodeći Bayer sada ima 73 boda, čak 13 više od drugog Bayerna koji će kasnije u subotu igrati protiv Borussije iz Dortmunda. Hoffenheim je deveti sa 33 boda.


Josip Juranović igrao je od 82. minute za Union Berlin kojega vodi Nenad Bjelica u 0-0 remiju na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu kod kojeg je Hrvoje Smolčić ostao na klupi. Union je 12. sa 29 bodova, a Eintracht šesti sa 41.