Utorak, 21. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

MALI NOGOMET

Golijada Varoši u koraku prema izravnom plasmanu u polufinale doigravanja

Autor: Čedo Fabulić

22.03.2023. 15:00
Golijada Varoši u koraku prema izravnom plasmanu u polufinale doigravanja

Foto: Futsal winter fest



Varošani su nakon pobjede u golijadi (9:4) protiv Puntamike u 22. kolu Prve županijske malonogometne lige sve bliži potvrdi izravnog plasmana u polufinale doigravanja, koje će izboriti dva najbolja sastava. Trostruki strijelac bio je Deni Kolega.


Unatoč porazu, Puntamika je zadržala deveto mjesto jer su njihovi prvi pratioci, momčad Ploče, odigrali neriješeno protiv Idasse Nadin VV.


U reprizi lanjskog finala drugoplasirana Murvica je protiv Stanova upisala sedmu pobjedu zaredom, pa je zaostatak za Varoši ostao tri boda. Sinjoretovo se, s tri gola Blaža Katuše, lako obračunalo sa sedmoplasiranom Raštane Kanelom (6:2).




U donjoj polovici ljestvice, Višnjik je poražen od Gauna iz Torova u tijesnoj utakmici (4:3), u kojoj je tri boda Biograjcima golom u 39. minuti donio Mateo Mitrović. Najveće iznenađenje učinila je posljednjeplasirana Samba nakon što je u utakmici preokreta izvukla bod protiv petoplasiranog Kontra Biroa TB-a.


Poveli su Poličanci 3:0, da bi KB u deset minuta poveo 4:3. Samba preko Stipe Zdrilića (tri gola) i Dominika Bratovića vraća vodstvo, a konačan rezultat u 28. minuti postavio je Filip Anić. Derbi začelja odigrali su Sv. Ante MSE i Plovanija TC te podijelili bodove, s čime vjerojatno ni jedni ni drugi nisu oduševljeni jer im prijeti ispadanje iz lige.