Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

SP u Kataru

Glasnogovornik Vlade potvrdio da će Andrej Plenković otputovati u Dohu podržati Vatrene protiv Japana

Autor: Hina

04.12.2022. 11:23
Glasnogovornik Vlade potvrdio da će Andrej Plenković otputovati u Dohu podržati Vatrene protiv Japana

Foto: Foto Reuters

Premijer će boraviti u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija, a uz njega će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor FilipovićZAGREB Premijer Andrej Plenković prisustvovat će u ponedjeljak utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Japana, potvrdio je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.


“Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju u osmini finala. S njim će biti i sin Mario”, rekao je Milić.


Premijer će boraviti u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija, a uz njega će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.
“Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će ‘Vatreni’ nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske”, dodao je glasnogovornika Vlade.