Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

christopher nkunku

Francuski napadač pojačao redove londonskih Plavaca

Autor: Katarina Ergović

20.06.2023. 12:26
Francuski napadač pojačao redove londonskih Plavaca

Foto: IPA/SIPA USA/PIXSELL



Christopher Nkunku novi je igrač Chealseaja, potvrdili su jutros iz londonskog kluba. 25-godišnji francuski napadač je potpisao šestogodišnji ugovor koji počinje 1. srpnja, a u Chelsea stiže iz redova njemačkog RB Leipziga.


– Jako sam sretan što sam stigao u Chelsea. Uložili su veliki napor kako bi me doveli te se veselim upoznavanju trenera i novih suigrača, ali i da pokažem navijačima što sam sposoban učiniti na terenu.


Nakon igranja u Ligue 1 i Bundesligi, želio sam igrati i u najjačoj ligi svijeta, Premier ligi. Veselim se ovom izazovu i s ponosom ću nositi dres Chealseaja, rekao je Nkunku.




Dvojica sportskih direktora londonskog kluba, Laurence Stewart i Paul Winstanley, izjavili su kako se Nkunku dokazao kao jedan od najboljih europskih napadača u zadnje dvije sezone te kako će Chealseju pridodati svoju kvalitetu i kreativnost.


S Kai Havertzom pred odlaskom u Arsenal te vrlo vjerojatnim odlascima iz kluba Pierre-Emerick Aubameyanga te Romelu Lukakua, Nkunku će zasigurno biti vrijedno pojačanje londonskog kluba.