Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Azijska turneja

Dogovoren je 38. sudar Cristiana Ronalda i Lea Messija, sve će se odigrati 1. veljače u Rijadu

Autor: Hina

12.12.2023. 11:45
Dogovoren je 38. sudar Cristiana Ronalda i Lea Messija, sve će se odigrati 1. veljače u Rijadu

Foto: Leo Messi i Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Leo i Cristiano sučelit će se u prijateljskoj utakmici



RIJAD Klub iz američkog MLS-a Inter Miami i njegova prva zvijezda, osmerostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Messi, 1. veljače će gostovati u Rijadu, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Al Nassra, kluba za koji igra Cristiano Ronaldo, potvrdila su oba kluba.


Bit će to 38. put da će se 36-godišnji Messi i 38-godišnji Ronaldo naći na suprotnim stranama terena, od čega su 30 puta u tim dvobojima nosili dresove Barcelone i Real Madrida.


Njihov prvi dvoboj se zbio još 2008., a posljednji 19. siječnja ove godine, kad su prijateljsku utakmicu odigrali Al Nassr i Paris Saint-Germain.




Ronaldo je prešao u redove saudijskog Al Nassra 30. prosinca prošle godine, dok je Messi napustio PSG 7. lipnja ove godine i pridružio se ekipi s Floride.


Utakmica protiv Al Nassra jedna je od tri koje će Inter Miami odigrati na azijskoj turneji uoči početka nove sezone MLS-a.


Tri dana prije dvoboja s Ronaldom, Messi i suigrači će 29. siječnja igrati protiv Al Hilala, da bi američka momčad potom otputovala do Hong Konga, gdje će 4. veljače igrati protiv ekipe sastavljene od prvoligaških igrača s kineskog teritorija.