Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

2. ŽNL

Nevjerojatan rezultat Debeljaka i NOŠK-a

Autor: Juraj Vunjak

19.04.2024. 10:24
Nevjerojatan rezultat Debeljaka i NOŠK-a

Foto: Luka Jeličić



U 16. kolu Druge županijske nogometne lige Debeljak i NOŠK su Na Šaraju pružili pravi nogometni spektakl koji je završio s 14 pogodaka. Pobjedu su odnijeli domaćini koji su slavili s 9:5. Najbolji igrač susreta bio je Karlo Torbarina, koji je upisao trogodak i čak pet asistencija.


– Bila je to luda utakmica, a rezultat je lako mogao biti i veći. Napadači na obje strane su bili jako raspoloženi, što se i vidi na rezultatu. Zadovoljni smo s pobjedom i nadamo se nastaviti u istom ritmu – izjavio je najbolji igrač Debeljaka koji je prošle sezone igrao za Zadar.


– Imam dosta iskustva u Trećoj ligi, osim Zadra, bio sam Primorca i Hrvatskog Viteza. Nažalost, prošle godine sam ozlijedio koljeno te sam išao u Zagreb po stručno mišljenje. Zaključili smo da je potrebna operacija, te sam u tom trenutku odustao od ozbiljnijeg igranja nogometa. Sada igram čisto »za gušt« i bez nekog prevelikog pritiska i ambicija – rekao je Torbarina i prokomentirao stanje nogometa u Zadarskoj županiji.




– Mislim da je velika sramota da Zadar nema klub u prvoj ligi. Volio bih da naprave nekakav iskorak. Vidim da su u vrhu Treće lige ali sigurno da im je cilj igrati u višem rangu državnog nogometa. Što se tiče Primorca i Hrvatskog viteza, uvijek su tu pri vrhu, malo pobjeđuju, pa malo gube. Mislim da je njima Treća liga maksimum, ali bih volio da i oni dođu do većeg uspjeha.


Torbarina je i velik ljubitelj boćanja te se s Debeljakom trenutačno natječe u Drugoj ligi, skupina Srednja Dalmacija.


– Boćanje je moja velika ljubav, otkad sam odustao od ozbiljnog nogometa imam puno više vremena za boćanje. S Debeljakom sam u Drugoj ligi, ali također često odlazim i u Vodice kako bih pomogao prijateljima. Član sam i hrvatske reprezentacije, jednostavno uživam u boćanju i želim se nastaviti time baviti – zaključio je Karlo.


DEBELJAK       9


NOŠK       5


DEBELJAK – Na Šaraju. Sudac: Andi Čačić. Pomoćnici: J. Vrkić, Z. Duspara. Strijelci: 0:1 Filipović (6’), 1:1 A. Smolić (9’), 2:1 A. Smolić (15’), 2:2 Dujmović (16’), 3:2 Jurlina (29’), 4:2 Torbarina (34’), 4:3 Brekalo (42’), 5:3 J. Smolić (59’), 6:3 Torbarina (64’), 7:3 Ročak (67’), 7:4 Buterin (82’), 8:4 Jerak (84’), 8:5 Šoletić (87’), 9:5 Torbarina (89’).


DEBELJAK: Mitrović, T. Torbarina (od 46’ T. Smolić), Gambiraža, Demo, L. Smolić, A. Smolić (od 47’ J. Smolić), Jurlina, Strenja, Ročak, Jerak, K. Torbarina. Trener: Tomislav Strenja.


NOŠK: Matek, Ivanov, Šestan, Šoletić, Bašić (od 77’ Buterin), Oštrić, Dujmović, Proroković (od 65’ Mikecin), Brekalo, Filipović (od 77’ Anzulović), Rogić (od 65’ Šare). Trener: Zoran Arambašić.