Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Serie A

Navijači Lazija divljali prije, za vrijeme i nakon utakmice u Napulju, jedan domaći navijači završio u bolnici

Autor: Hina

04.03.2023. 13:55
Navijači Lazija divljali prije, za vrijeme i nakon utakmice u Napulju,  jedan domaći navijači završio u bolnici

Foto: Navijači Lazija/Foto REUTERS

Uhićeno 18 osoba zbog posjedovanja droge, a još ih je desetak privedeno zbog raznih nedoličnih ponašanja kao što je gađanje bocama suparničkog momčadskog autobusa ili fizičkih napada na druge osobeNAPULJ  Navijači rimskog Lazija još su jednom divljali, ovaj put prije, za vrijeme i nakon utakmice protiv Napolija u Napulju, zbog čega je mnoge od njih uhitila policija.


Lazio je u prvom susretu 25. kola talijanske Serie A pobijedio vodeći Napoli s minimalnih 1-0 na njegovom Diego Armando Maradona stadionu, no mrlju na rimski uspjeh bacili su huligani tog kluba.


Često tijekom utakmice gostujući su navijači bacali dimne borbe, petarde i slična pirotehnička sredstva. Predmeti su bacani na druge dijelove tribina, a zbog toga je nastradao i jedan mladić, inače navijač Napolija, koji je završio u bolnici s teškom ozljedom ruke.
Zbog toga su privedena i uhićena trojica navijača Lazija, a policija je imala pune ruke posla s gostujućim navijačima prije i nakon utakmice. Tada je uhićeno 18 osoba zbog posjedovanja droge, a još ih je desetak privedeno zbog raznih nedoličnih ponašanja kao što je gađanje bocama suparničkog momčadskog autobusa ili fizičkih napada na druge osobe.