Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Košarka

Naglić sa Slovačkom dolazi na pripreme u Crikvenicu

Autor: Katarina Blažević

26.06.2023. 09:00
Naglić sa Slovačkom dolazi na pripreme u Crikvenicu

Foto: Foto V. KARUZA

U principu tu nije bilo konkretnih pregovora, već je više ta informacija izašla iz novinarskih krugova, odnosno vjerojatno su povezivali moj odlazak iz Beča s dolaskom u Split - objašnjava Aramis Naglić



RIJEKA Iako se riječkog košarkaškog trenera Aramisa Naglića nakon odlaska iz Beča povezivalo sa Splitom pa i češkim Nymburkom, ipak od toga na kraju neće biti ništa. Splitske Žute bi trebao preuzeti Slaven Rimac, dok je Naglić zasad u potpunosti fokusiran na poziciju izbornika Slovačke, s kojom će odraditi pripreme i u Crikvenici idućeg mjeseca.


– Zasad nema novosti o novom klubu, sa Slovačkom sam i dalje i dolazimo 3. srpnja u Crikvenicu na pripreme uoči pretkvalifikacija za EuroBasket, pa ćemo dalje vidjeti.


Split? U principu tu nije bilo konkretnih pregovora, već je više ta informacija izašla iz novinarskih krugova, odnosno vjerojatno su povezivali moj odlazak iz Beča s dolaskom u Split – objašnjava Aramis Naglić, koji će sa Slovačkom 9. srpnja odigrati i prijateljski susret protiv Hrvatske u Opatiji, ali bit će zatvoren za javnost.




Hrvatske košarkaše u srpnju i kolovozu očekuju utakmice pretkvalifikacija za EP s Irskom i Luksemburgom, dok će Naglićeva Slovačka odmjeriti snage s Albanijom i Rumunjskom.