ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nogomet

Manchester City u pozitivnom ritmu uoči dolaska Real Madrida: "Nismo se još pripremali za njih. Bilo bi to nepoštivanje"

Autor: Portal Novilist.hr

15.04.2024. 21:45
Manchester City u pozitivnom ritmu uoči dolaska Real Madrida:

Foto: Foto REUTERS

Pogledat ću videoanalizu Reala večeras ili sutra i vidjeti planiraju li nas iznenaditi s nečim - rekao je Guardiola



MANCHESTER Momčad trenera Pepa Guardiole u pozitivnom i uspješnom ritmu dočekuje susret Lige prvaka s Real Madridom, koji će se odigrati na Etihadu u srijedu. Uoči uzvrata četvrtfinala LP, Manchester City ponovo je skočio na sam vrh Premier lige.


Građani su svladali Luton 5:1, a potom su kiksali Liverpool te Arsenal pa je City preuzeo prvo mjesto. Iako ih sada čeka Liga prvaka, Pep kaže da će se tek krenuti pripremati za taj susret.


– Nismo se još pripremali za Real. Nikad to ne radim kao trener ako znam da me prije toga čeka još jedna utakmica. Bilo bi to nepoštivanje prema Lutonu. Pogledat ću videoanalizu Reala večeras ili sutra i vidjeti planiraju li nas iznenaditi s nečim – rekao je Guardiola pa se osvrnuo na pitanje može li City obraniti trostruku krunu ove sezone.




– Moji igrači obožavaju igrati pod pritiskom. Prilično sam siguran da ćemo na sva tri fronta biti do samog kraja. Znam to jer poznajem svoje igrače. Ne kažem da ćemo osvojiti Premier ligu ili Ligu prvaka, ali sigurno ćemo dati sve od sebe – dodao je Pep.