Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Odlazak na ljeto

Luka Cindrić progovorio o raskidu ugovora s Barcelonom: "Samo sam htio raditi svoj posao..."

Autor: Hina

17.04.2023. 14:01
Luka Cindrić progovorio o raskidu ugovora s Barcelonom:

Foto: Luka Cindrić/Foto PIXSELL

Pun sam samopuzdanja, i kao igrač i kao osoba, pa vjerujem da ću lako naći novi klub - izjavio je Cindrić



MADRID Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić, s kojim Barcelona želi raskinuti ugovor dvije godine prije isteka, rekao je da samo razmišlja o osvajanju Lige prvaka, a da na ljeto lako može naći novi klub.


Cindrić s europskim prvakom Barcelonom ima ugovor do lipnja 2025., no klub zbog njegovih ozljeda ove sezone i svojih financijskih poteškoća želi prekinuti suradnju već na kraju ove sezone.


Katalonske novine Sport izvijestile su prošli mjesec da mu je klub priopćio svoju odluku, a glasnogovornik Barcelone je rekao za Hinu da je novinar Sporta “dobro obaviješten”.




“Kao sportaš i profesionalac ne mogu komentirati takve stvari,” rekao je 29-godišnji Cindrić u subotu za španjolsku novinsku agenciju EFE.


“Jako sam zadovoljan klubom, trenerom i ekipom. Samo sam htio raditi svoj posao, a sada su mi misli isključivo usmjerene na osvajanje Lige prvaka”, dodao je srednji vanjski igrač.


Cindrić je u ljeto 2019. godine došao iz poljskog Kielca u Barcelonu s kojom je lani osvojio Ligu prvaka i prvenstvo Španjolske.


“Može biti da klub ima financijskih problema, ili nešto slično, no ja samo razmišljam o osvajanju Lige prvaka. Što će biti kasnije, ne znam. Sada ne razmišljam o tome. Pun sam samopuzdanja, i kao igrač i kao osoba, pa vjerujem da ću lako naći novi klub. Zbog toga me ne brine puno što će biti kasnije,” izjavio je.


Barcelona je u nedjelju pobijedila na gostovanju Guadalajaru sa 50-23 pri čemu je Cindrić zabio dva gola. Katalonci nakon 25 odigranih kola u španjolskom prvenstvu imaju 25 pobjeda.


Barcelona će u svibnju u četvrtfinalu Lige prvaka igrati s danskim GOG Gudmeom.