Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Iznenadna ozljeda

Liverpool ostao bez Van Dijka nakon dvoboja s Brentfordom: "To je iznenađujuće i velik udarac"

Autor: Hina

06.01.2023. 21:06
Liverpool ostao bez Van Dijka nakon dvoboja s Brentfordom:

Foto: Foto REUTERS

Njemu je to teško prihvatiti, ali odigrao je velik broj utakmica posljednjih godina. Nikada nije imao problema s mišićima, nikad to nije spominjao. Dogodilo se sad, imao je jedan sprint previše, dodao je Klopp



LIVERPOOL Središnji branič Liverpoola i nizozemske reprezentacije Virgil van Dijk izbivat će s terena više od mjesec dana, izjavio je u petak menadžer Juergen Klopp.


Nizozemac je zamijenjen u poluvremenu prvenstvene utakmice u kojoj je Liverpool poražen od Brentforda sa 3-1, a pretrage su pokazale da se radi o ozljedi butnog mišića.


“To je iznenađujuće i veliki udarac. On gotovo ništa nije osjetio. Dijagnoza je bila prilično surova. Radi se o tjednima, više od mjesec dana, ali nadam se da će se brzo oporaviti”, rekao je Juergen Klopp na konferenciji za medije uoči subotnjeg dvoboja FA kupa u kojem će Liverpool ugostiti Wolverhampton Wandererse.




“Njemu je to teško prihvatiti, ali odigrao je velik broj utakmica posljednjih godina. Nikada nije imao problema s mišićima, nikad to nije spominjao. Dogodilo se sad, imao je jedan sprint previše”, dodao je Klopp.