Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Transfer u MLS

Leo Messi stigao na Floridu uoči potpisa ugovora s Interom Miami

Autor: Hina

11.07.2023. 22:54
Leo Messi stigao na Floridu uoči potpisa ugovora s Interom Miami

Foto: Foto REUTERS

Argentinac je najveća zvijezda u povijesti MLS-a i najpoznatiji igrač koji je stigao u Sjedinjene Države nakon Pelea i njegovog dolaska u New York Cosmos 1975. godine



MIAMI Argentinski nogometni majstor Lionel Messi (36) stigao je na Floridu uoči potpisa ugovora za Inter Miami, objavili su američki mediji.


Messi je stigao privatnim zrakoplovom u zračnu luku Fort Lauderdale u blizini stadiona Inter Miamija, američkog Major League Soccer kluba.


Jedan od najboljih nogometaša svih vremena prošlog je mjeseca objavio kako će karijeru nastaviti u klubu s Floride nakon što mu je istekao ugovor s francuskim prvakom PSG-om.




Navijači su se već rano u utorak počeli okupljati ispred stadiona u iščekivanju dolaska “Pulge”, koji bi trebao potpisati 2.5 godišnji ugovor za naknadu od 60 milijuna dolara godišnje.


Inter Miami je u petak objavio kako će se događaj pod nazivom “The Unveil” (otkrivanje) održati 16. srpnja na njegovom stadionu.


Argentinac je najveća zvijezda u povijesti MLS-a i najpoznatiji igrač koji je stigao u Sjedinjene Države nakon Pelea i njegovog dolaska u New York Cosmos 1975. godine.


Lionelu Messiju, koji je postao svjetski prvak s Argentinom u prosincu, trebao bi se u Miamiju pridružiti njegov bivši suigrač iz Barcelone Sergio Busquets, a njih dvojica bi mogli biti predstavljeni zajedno.


Klub je nedavno imenovao i bivšeg trenera Barcelone i Argentine Gerarda “Tata” Martina za novog trenera.


Messi bi trebao debitirati 21. srpnja protiv meksičkog kluba Cruz Azul.