Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

MLS liga

Leo Messi dvaput asistirao u pobjedi Inter Miamija nad Los Angelesom, Stipe Biuk nije ulazio u igru

Autor: Hina

04.09.2023. 11:00
Leo Messi dvaput asistirao u pobjedi Inter Miamija nad Los Angelesom, Stipe Biuk nije ulazio u igru

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

Otkako je Messi stigao u Inter Miami u srpnju ove godine, klub je upisao 10 pobjeda i jedan remi te je osvojio Liga kup



LOS ANGELES  Nogometaši Intera iz Miamija svladali su kao gosti aktualnog prvaka MLS-a Los Angeles FC sa 3-1 (1-0) uz dvije asistencije Lionela Messija te tako produžili svoj niz utakmica bez poraza a 11 što je novi klupski rekord.


Inter je poveo golom Fariasa (14) u prvom poluvremenu, da bi u nastavku Messi prvo asistirao svom dugogodišnjem suigraču iz Barcelone Albi (51) za 2-0, a onda i Campani (83) za treći gol svoje momčadi. Hollingshead (90) je u samoj završnici tek ublažio poraz Los Angelesa.


Otkako je Messi stigao u Inter Miami u srpnju ove godine, klub je upisao 10 pobjeda i jedan remi te je osvojio Liga kup.




No, usprkos tom nizu, Inter Miami je i dalje daleko od plasmana u doigravanje, trenutačno drži pretposljednje 14. mjesto u Istočnoj konferenciji sa 25 bodova iz 25 odigranih utakmica, osam manje uz dvije odigrane utakmice manje od devetog DC Uniteda koji drži posljednje mjesto koje vodi kvalifikacije za doigravanje, odnosno 15 manje uz također dvije utakmice maje od sedmog Nashvillea koji drži posljednju poziciju koja izravno vodi u doigravanje.


Stipe Biuk ostao je na klupi Los Angelesa koji je ostao na trećoj poziciji Zapadne konferencije sa 40 bodova iz 26 susreta, bod više uz dvije utakmice više odigrane imaju drugi Seattle Soundersi.


Svaka momčad u MLS-u odigrat će po 34 utakmice u ligaškom dijelu sezone nakon kojeg slijedi doigravanje.