Subota, 2. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

NBA liga

LeBron James poslao znakovitu poruku nakon najnovijeg poraza Lakersa: "Želim biti u klubu koji pobjeđuje..."

Autor: Hina

30.12.2022. 07:15
LeBron James poslao znakovitu poruku nakon najnovijeg poraza Lakersa:

Foto: LeBron James/Foto REUTERS

Oduvijek je moja najveća strast bila lov na titulu prvaka - rekao je zvijezda LakersaMIAMI “Ja sam pobjednik i želim biti u klubu koji pobjeđuje i koji se bori za NBA prsten”, izjavio je LeBron James nakon što su njegovi Los Angeles Lakersi upisali nova poraz, ovaj put na gostovanju kod Miami Heata.


LeBron James je odigrao novu dobru utakmicu. Upisao je 27 poena uz devet skokova i šest asistencija, no klub iz Los Angelesa je ostao daleko od pobjede. Miami je slavio 112-98, a Lakersi su i dalje među najslabijim momčadima cijele lige. Na omjeru su 14-21, a u Zapadnoj konferenciji su slabiji od njih jedino San Antonio i Houston.


„Oduvijek je moja najveća strast bila lov na titulu prvaka. Igrati košarku na ovakvoj razini samo da bih igrao košarku ne može se povezati sa mnom. Želim pobjede i titule“, rekao je James očito aludirajući na to da se u klubu gdje je sada nešto mora hitno i drastično promijeniti ili će sam potražiti bolje mjesto u ligi za sebe.
No, njegovo vrijeme polako prolazi s obzirom na 38 godina na leđima, iako unatoč tome i dalje igra na visokoj razini. Ove sezone brojke LeBrona Jamesa i dalje su impresivne, po utakmici prosječno postiže 27.8 poena, deveti je strijelac lige, uz 8.1 skokova i 6.6 asistencija.