Srijeda, 6. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Oštra kazna

Juventus izbjegao novo oduzimanje bodova, ali je zato uslijedio udar po džepu

Autor: Hina

30.05.2023. 19:39
Juventus izbjegao novo oduzimanje bodova, ali je zato uslijedio udar po džepu

Foto: Foto REUTERS

Juventus je nedavno kažnjen s oduzimanjem deset bodova, što je bila preinačena prvotna kazna od 15 bodova. No, to je također bilo dovoljno da Juventus kroz ovu sezonu Serie A izgubi jedno od mjesta koje vode prema Ligi prvakaTORINO Torinski nogometni klub Juventus izbjegao je novo oduzimanje bodova, a sud Talijanskog nogometnog saveza kaznio ga je sa 718.000 eura nakon što su čelnici kluba priznali malverzacije s plaćama svojih nogometaša i neregularnostima kod transfera.


Juventus je nedavno kažnjen s oduzimanjem deset bodova, što je bila preinačena prvotna kazna od 15 bodova. No, to je također bilo dovoljno da Juventus kroz ovu sezonu Serie A izgubi jedno od mjesta koje vode prema Ligi prvaka. Time je torinski klub skliznuo s trećeg na trenutačno sedmo mjesto ljestvice.


Juventus je priznao krivnju te najavio kako se neće žaliti ni na jednu od odluka, što je sud uzeo u obzir, a osim spomenute kazne sedmorica vodećih predstavnika kluba moraju platiti dodatne kazne u rasponu od 10.000 do 47.000 eura.