Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Biatlon

Johannes Thingnes Bo prvi u češkom Novem Mestu, Krešimir Crnković osvojio prve bodove u Svjetskom kupu

Autor: Hina

02.03.2023. 19:45
Johannes Thingnes Bo prvi u češkom Novem Mestu, Krešimir Crnković osvojio prve bodove u Svjetskom kupu

Foto: Foto REUTERS

Nakon što je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Oberhofu osvojio čak sedam medalja, pri čemu pet zlatnih, Johannes Thingnes Bo je na startu biatlonskog vikenda u Češkoj ponovo bio najbolji



NOVE MESTO NA MORAVE  Norveški biatlonac Johannes Thingnes Bo još jednom se pokazao nedodirljivim za konkurenciju pobijedivši u utrci na 10 km u Svjetskom kupu održanoj u češkom Novem Mestu na Morave.


Nakon što je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Oberhofu osvojio čak sedam medalja, pri čemu pet zlatnih, Johannes Thingnes Bo je na startu biatlonskog vikenda u Češkoj ponovo bio najbolji.


U utrci na 10 km je slavio bez promašaja s rezultatom 22:39.6 ostvarivši šestu pobjedu u šestom sprintu sezone, te ukupno 15. pobjedu ove sezone.




Njegov stariji brat Tarjei Bo završio je drugi sa 30 sekundi zaostatka, dok je treći bio još jedna Norvežanin Vetle Sjaastad s više od minute zaostatka.


Hrvatski biatlonac Krešimir Crnković zauzeo je 31. mjesto sa 2:35 minuta zaostatka osvojivši prvih 10 bodova ove sezone u Svjetskom kupu.