Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Kup Nina 2023.

Jasenice preko Krneze među osam najboljih

Autor: Šime Ćurko

28.07.2023. 12:00
Jasenice preko Krneze među osam najboljih

Foto: Nin turizam



Na malonogometnom turniru Kup Nina 2023. završno je natjecanje po skupinama. Jedina od četiri preksinoćnje utakmice koja je izravno odlučivala o posljednjem putniku u četvrtfinale bio je dvoboj Jasenica i Krneze. Oba sastava imala su po tri boda, a zbog bolje gol-razlike, Krnezi je bio dovoljan i bod.


Međutim, Jasenice su 2:0, Krneza je stalno smanjivala rezultat (2:1, 3:2, 4:3, 5:4, 6:5), ali su na kraju pobijedili »sami sebe«. Ipak, Jasenicama se mora priznati zasluženu pobjedu. U slučaju kad bi se dijelio trofej Fair play zajednički bi ga podijelili Albatros i Nin.


Iako im ovaj susret zadnjeg kola u skupini nije značio ništa, ipak su se pojavili i pošteno odradili turnir do kraja. S maksimalnim učinkom od tri pobjede Termin će u četvrtfinale s prve pozicije.




Igrači Azina nisu mogli »ni gori ni doli«, ali su odigrali sportski do kraja i pri tome promovirali nove majice s natpisom Misto malo, najdraže na svitu najavljujući tako i njihov turnir u Ninskim Stanovima, koji će početi 11. kolovoza, uz koncert Ivice Iće Sikirića na finalnoj večeri.