Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

NBA liga

LeBron James odbacio nagovještaje o odlasku u košarkašku mirovinu

Autor: Hina

13.07.2023. 12:12
LeBron James odbacio nagovještaje o odlasku u košarkašku mirovinu

Foto: LeBron James/Foto REUTERSLOS ANGELES NBA zvijezda LeBron James odbacio je nagovještaje o umirovljenju, kazavši “kako nije spreman prekinuti sportsku karijeru jer još uvijek osjeća veliku ljubav prema košarci”, tvrdi AFP.


“Više me ne zanima koliko ću poena postići, te što mogu, a što ne mogu na terenu. Pravo pitanje za mene je mogu li nastaviti igrati bez ozljeda. Dan kada neću moći dati sve od sebe na terenu, bit će to i moj posljednji. A taj dan još nije došao,” rekao je James na dodjeli ABC-jevih nagrada Espy.


James (38) je  osvojio nagradu Espy za rekordnu prošlu sezonu, kada je izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca svih vremena u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, nadmašivši broj poena koje je prethodno skupio Kareem Abdul-Jabbar. Dodao je kako mu je treniranje njegovih sinova pomoglo da zadrži svjež pogled na sport kojim se bavi više od dva desetljeća.
U kolovozu je produžio ugovor s Los Angeles Lakersima i igrat će barem još sezonu 2024/25.


ABC-jeve nagrade za sportaša godine dobili su nogometaš Patrick Mahomes i skijašica Mikaela Shiffrin, a Kansas City Chiefs NFL lige osvojio je nagradu za momčad godine.