ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Euroliga košarkaša

Iskusni košarkaš Reala preuzeo odgovornost za tučnjavu s Partizanovcima,

Autor: Hina

28.04.2023. 12:12
Iskusni košarkaš Reala preuzeo odgovornost za tučnjavu s Partizanovcima,

Preuzimam odgovornost za sve. Za grubi prekršaj koji sam napravio i za ono što je uslijedilo. Ispričavam se svima - izjavio je Sergio Lllull



MADRID “Preuzimam odgovornost za katastrofu koja se dogodila na parketu”, rekao je iskusni španjolski košarkaš i igrač Reala Sergio Lllull nakon nevjerojatnih scena na parketu madridske dvorane, u dvoboju Reala i Partizana.


Jednu minutu i 40 sekundi prije kraja druge četvrtfinalne utakmice doigravanja u Euroligi, u trenutku kada je Partizan imao nedostižnih 95-80, krenule su divljačke scene na parketu madridske dvorane. Sve je počelo posve nepotrebnim i žestokim udaranjem ruke o ruku igrača Reala Sergija Llulla prema igraču Partizana Punteru.


Košarkaš beogradske momčadi reagirao je na udarac, a to je samo označilo početak opće tučnjave na parketu u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači obje momčadi.




„Takve se scene nikako ne bi smjele događati na košarkaškim parketima. Preuzimam odgovornost za sve. Za grubi prekršaj koji sam napravio i za ono što je uslijedilo. Ispričavam se svima“, poručio je Llull.


Igrač Partizana Kevin Punter bio je upitan kako objašnjava cjelokupni incident između njega i Llulla.


„Molim vas zašutite. Baš ništa nije počelo od mene“.


U madridskom klubu su najavili rigorozne kazne spram svojih igrača. Dnevnik Marca navodi kako će čelnici Reala prvo pričekati kazne koje će dodijeliti Euroliga, a onda će sami, poštujući klupski kodeks, žestoko kazniti sve svoje igrače koji su sudjelovali u užasnim scenama na sportskom borilištu.