Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Lude brojke

Inter je povisio cijenu ulaznica za uzvratni susret polufinala Lige prvaka i zaradio više nego Milan u prvoj utakmici

Autor: Igor Duvnjak

16.05.2023. 12:40
Inter je povisio cijenu ulaznica za uzvratni susret polufinala Lige prvaka i zaradio više nego Milan u prvoj utakmici

Foto: Foto REUTERS

U taboru »nerazzurra« procijenili su da je potražnja veća od pola milijuna ljudi, uzimajući u obzir kapacitet tribina Giuseppea Meazza skoro pa nestvarno djeluje poruka da bi trebalo »sedam San Sira« za smještaj svih znatiželjnika koji su tražili ulaznicu ne pitajući za cijenu.



RIJEKA Gradski derbi Intera i Milana ima uistinu sirenski zov, tako je i s večerašnjim dvobojem s velikim ulogom kojem ljuti rivali žele ostvariti san, ulazak u finale LP-a. U Interu, koji žarko želi uzvratiti susjedima za ranu od prije dva desetljeća, kada ih je izbacio u ovom natjecanju 2003. bez da ih je pobijedio i u prvoj i u drugoj utakmici, već sada trljaju ruke zbog rekordne zarade u Calciu. Taj je rekord tek nedavno postavio Milan u prvoj utakmici polufinala, kada je Interovoj pobjedi 0:2 svjedočilo 75.532 ljudi pa se poraženi u porazu tješio rekordnom zaradom od 10.461.705 eura.


Inter je sada za ovaj Euroderby »mrtav-hladan« povisio cijene ulaznica i pogodio je. Navala na ulaznice kojih nema ni za lijek donijet će zaradu od čak 12 milijuna eura, nikada tako veliku u talijanskom nogometu. Masovna navala na ulaznice »online« bila je kao da se dijele besplatno, potražnja je nezamisliva. U taboru »nerazzurra« procijenili su da je potražnja veća od pola milijuna ljudi, uzimajući u obzir kapacitet tribina Giuseppea Meazza skoro pa nestvarno djeluje poruka da bi trebalo »sedam San Sira« za smještaj svih znatiželjnika koji su tražili ulaznicu ne pitajući za cijenu.