Utorak, 14. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Marijana radi čuda

Gvardiola očekuju u Manchesteru, a on je potegnuo do - Beograda

Autor: Portal Novilist.hr

29.06.2023. 10:00
Gvardiola očekuju u Manchesteru, a on je potegnuo do - Beograda

Foto: Foto REUTERS

Njoj su prije dolazili mnogi slavni sportaši kao što su Darijo Srna, Robin van Persie, Ivica Olić, Diego Costa, Alexis Sanchez, a ove je godine bila i u ekipi Novaka Đokovića na Australian Openu



BEOGRAD Joško Gvardiol (21) spreman je ovoga ljeta otići iz RB Leipziga u Manchester City, a s Građanima je već i dogovorio osobne uvjete te je ostalo da se usuglase oba kluba oko visine transfera. A cifra bi trebala dosezati oko 100 milijuna eura…


Leipzig je nedavno objavio kako će Gvardiol rehabilitaciju zbog ozljede trbušnog zida odraditi u Hrvatskoj, ali on je otišao i do Beograda s ciljem da se što brže oporavi.


Hrvatski reprezentativac objavio je na društvenim mrežama fotografiju iz srpske prijestolnice uz opis ‘rehab’. Gvardiol radi sve kako bi što spremniji dočekao pripreme, a kako pišu srpski mediji, navodno je u Srbiju došao na tretman kod poznate fizioterapeutkinje Marijane Kovačević koja se služi alternativnim metodama.




Njoj su prije dolazili mnogi slavni sportaši kao što su Darijo Srna, Robin van Persie, Ivica Olić, Diego Costa, Alexis Sanchez, a ove je godine bila i u ekipi Novaka Đokovića na Australian Openu. Također, kako su u svibnju ove godine izvijestili srpski mediji, u njezinoj je ordinaciji bio i hrvatski kapetan Luka Modrić.


Ozljedu kapetana Vatrenih je riješila u nekoliko dana, iako je njegov oporavak trebao trajati oko tri tjedna.