Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Fabrizio Romano o transferu Matea Kovačića: Želi ga Manchester City

Autor: Robert Hrkać

31.05.2023. 20:21
Fabrizio Romano o transferu Matea Kovačića: Želi ga Manchester City

Foto: Reuters



Engleski mediji pišu da bi Mateo Kovačić mogao uskoro napustiti Chelsea, a naš se reprezentativac najviše povezuje s Manchester Cityjem i Bayernom. O situaciji s Kovačićem oglasio se i pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano, koji je na svojim društvenim mrežama napisao da je Manchester City započeo pregovore oko njegovog dolaska.


– Manchester City je započeo konkretne razgovore o dovođenju Matea Kovačića ovog ljeta. Klub je odradio pozitivne razgovore s igračem i njegovom stranom oko uvjeta. Chelsea je spreman prodati Kovačića kao dio revolucije na sredini terena. Razgovori će se uskoro nastaviti, napisao je Romano.



Na Stamford Bridgeu moglo bi doći do ‘čišćenja svlačionice’, koju će predvoditi novi trener Mauricio Pochettino. Argentinski stručnjak, koji je ime izgradio u Southamptonu i Tottenhamu, jučer je napravio prvi veliki korak za kormilom londonskog velikana.


Naime, odlučio je da mu ne trebaju usluge portugalske zvijezde Joaa Felixa, koji je u siječnju ove godine stigao na posudbu iz Atletico Madrida.


Foto: Reuters