Subota, 18. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Talijan u problemima

Drugi tenisač svijeta propušta ATP turnir u Rimu

Autor: Hina

04.05.2024. 17:09
Drugi tenisač svijeta propušta ATP turnir u Rimu

Foto: Jannik Sinner/Foto REUTERS

Sinner je u osmini finala Madrida nakon tri seta svladao Karena Hačanova, ali je potom bez borbe predao četvrtfinalni susret



RIM  Trenutačno drugi tenisač svijeta, Talijan Jannik Sinner otkazao je nastup na ATP turniru iz serije “masters 1000” u Rimu koji počinje sljedećeg tjedna zbog ozljede kuka koju je zadobio ranije ovoga tjedna tijekom nastpa na turniru u Madridu.


Sinner je u osmini finala Madrida nakon tri seta svladao Karena Hačanova, ali je potom bez borbe predao četvrtfinalni susret Felixu Auger-Aliassimeu.


“Nije lako pisati ovu poruku, ali nakon razgovora s liječnicima i specijalistima moram nažalost objaviti kako neću moći igrati u Rimu. Naravno da sam tužan jer sam se eselio igranju na jednom od meni najdražih turnira pred domaćom publikom”, objavio je Sinner.




U Rimu neće biti niti trećeg igrača s ATP ljestvice Španjolca Carlosa Alcaraza koji je otkazao nastup zbog ozljede ramena.


I Sinner i Alcaraz sada su u utrci s vremenom kako bi se oporavili za nastup na drugom “grand slam” turniru sezone Roland Garrosu koji počinje 26. svibnja u Parizu.