Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

NBA liga

Bivša NBA zvijezda žestoko kritizirala suigrače svog sina, on ih morao braniti

Autor: Portal Novilist.hr

06.04.2023. 09:28
Bivša NBA zvijezda žestoko kritizirala suigrače svog sina, on ih morao braniti

Foto: Foto REUTERS

Hardaway Jr. je protiv Kingsa ubacio 24 poena (pet trica), iako mu otac nije pomogao sa svojim komentarima



DALLAS Mavericksi su slavili protiv Sacramento Kingsa 123:119 čime su prekinuli niz poraza i još ostali u utrci za play-in, a odlične su partije imali Luka Dončić s 29 poena te Kyrie Irving koji je ugradio 31 koš, od čega 19 u najvažnijoj posljednjoj četvrtini.


Tim Hardaway, bivša NBA zvijezda, žestoko je kritizirao Dončića i Irvinga zbog razočaravajuće sezone Mavsa. a da stvar bude gora, njegov istoimeni sin igra u toj istoj momčadi.


Hardaway Jr. je protiv Kingsa ubacio 24 poena (pet trica), iako mu otac nije pomogao sa svojim komentarima.




“Nije im trebao taj trejd, ne treba popravljati nešto što nije pokvareno. Nedostaje im vođa. Luka nije vođa, Kyrie nije vođa, Jalen Brunson je bio vođa. Vođa pokazuje primjer igranjem obrane. Kad nešto kaže, to i učini, to je vođa. A ta dvojica nisu vođe, nego odlični, dominantni igrači i strijelci”, rekao je Hardaway o dolasku Irvinga te vođama u momčadi.


Hardaway mlađi, koji u Dallasu igra već četiri godine, odmah poslije utakmice krenuo je spašavati situaciju…


“Puno puta sam rekao koliko je vodstva Luka pokazao otkako sam ja ovdje. Pokazuje to na terenu i izvan njega, a Kyrie je od dolaska prije svega bio vođa. Tako da mi je teško nositi se s tim što je otac rekao i razočaran sam što moram ovo govoriti. Volim ga do groba, ali pogriješio je, to je njegovo mišljenje, ne moje. Mi smo vrlo različiti”, pojasnio je Junior.