Četvrtak, 24. listopada 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Mali nogomet

Bez pobjednika u prvoj utakmici, odluka u uzvratu

Autor: Juraj Vunjak

21.05.2024. 12:49
Bez pobjednika u prvoj utakmici, odluka u uzvratu

Foto: Marin Gospić/Futsal liga Zadar



Prva utakmica finala Prve lige Udruge za mali nogomet Zadarske županije između Stanova i Kontrol Biro Teatro bara završila je 2:2, stoga je uoči uzvrata sve otvoreno. Bio je to pravi futsal spektakl, utakmica dostojna finala. Stanovi su poveli u petoj minuti utakmice solo akcijom Šimuna Popova, koji se sjurio s desne strane, izbacio svog čuvara na lijevu nogu i zavukao loptu iza leđa Jakova Pinčića, vratara Kontrol biroa. U 18. minuti utakmice, »Kontrolori« su lijepo kombinirali, te je Luka Zdrilić odbijenu loptu majstorski pospremio u gol za 1:1. U 27. minuti isti igrač poslao je jedan projektil prema golu Kristijana Draževića, s 15-ak metara po sredini, a lucidni Luka Kresović, protrčavši ispred gola protivnika, dodiruje loptu. Bilo je to dovoljno za omesti vratara Stanova i vodstvo 2:1 KB-a. U 33. minuti Toni Bugarija je u padu lijepo zapucao s lijeve strane, s malo manje od deset metara i zabio za, kako se na kraju ispostavilo, konačnih 2:2.


Bila je to odlična predstava obje momčadi i ovim rezultatom finalna serija ostaje otvorena. Sljedeći vikend igrat će se uzvrat za kojeg će se zasigurno tražiti »karta više«.



STANOVI       2




KONTROL BIRO       2


ZADAR  Dvorana Mocire. Suci: Mario Lulić, Mateo Šimunov. Strijelci: 1:0 Popov (5’), 1:1 Zdrilić (18’), 1:2 Kresović (27’), 2:2 Bugarija (33’).


STANOVI: Dražević, Sentić, Jakušić, Mikulić, Popov, Žuža, Bugarija, Perica, Maruna, Pedić, Maksan, Banović, Šarić. Voditelj: Tomislav Zelić.


KONTROL BIRO: Pinčić, Zanki, Kresović, Genda, Nekić, Zdrilić, Pedišić, Anić, Nakić, Torbarina, Šušić, Gambiraža. Voditelj: Dino Kevrić.